Symposium “24 uur in de stad”

via_thumb_24uur.pngOp woensdag 2 december 2009 organiseert VIA Stedebouw in samenwerking met diverse partners het symposium ’24 uur in de stad’. Een dagvulend programma waarin het gebruik/ontwerp van ruimtes centraal staat.

Het symposium bestaat uit een dagprogramma en een avondprogramma. Het dagprogramma zal plaatsvinden in de Blauwe Zaal van Auditorium op de TU Eindhoven. De dag zal geleid worden door dagvoorzitter Jacob Voorthuis (assistent professor architectuurgeschiedenis en theorie TU/e) en zal voornamelijk bestaan uit lezingen en discussies. Aan de exacte invulling van het dagprogramma wordt momenteel hard gewerkt. Wel kunnen we u al melden dat onder andere Maurits de Hoog een lezing verzorgen over meervoudig ruimtegebruik, en Peter de Bois (hoogleraar meervoudig intensief ruimtegebruik) zijn visie op het thema zal komen betogen. 

In de avond zal dan de case study  plaatsvinden, met nog enkele andere activiteiten, waarna de dag infromeel en gezellig zal worden afgesloten op een nader te bepalen locatie in Eindhoven.

Kijk onder het kopje symposium voor meer informatie, of bezoek de speciale website symposium.viastedebouw.nl

via_bannersymp700.png